Publicitate

Suportul vital pentru Archie Battersbee urmeaza sa fie retras, sâmbata, dupa ce lupta legala a familiei sale pentru a-l muta la un centru de îngrijire paliativa nu a avut succes, informeaza The Guardian.
Parintii sai, Hollie Dance si Paul Battersbee, au facut vineri seara o ultima pledoarie fara succes la Curtea Europeana a Drepturilor Omului pentru a interveni, dupa ce încercarea lor de a face recurs împotriva unei hotarâri a înaltei curti conform careia trebuie sa ramâna la Spitalul Regal din Londra a fost respinsa de catre curtea de apel, scrie news.ro.

Parintii voiau sa-l mute la un centru paliativ pentru oprirea îngrijirilor, dar justitia a considerat ca transportul de la spital ar fi prea periculos.

Familia sa a fost informata ca îngrijirile vor fi restrase, sâmbata, la ora 10.00 (ora 12.00 – ora României) Un purtator de cuvânt al Centrului juridic crestin, care sustine efortul juridic al familiei, a declarat agentiei de presa PA: „Toate caile legale au fost epuizate. Familia este devastata si petrece timp pretios cu Archie”.

În vârsta de 12 ani, Archie Battersbee este mentinut în coma, într-un spital din Londra, din aprile.

Archie Battersbee a fost gasit inconstient acasa, la 7 aprilie nu si-a mai recapatat cunostinta de atunci.

Mama sa, Hollie Dance, spune ca el ar fi participat la o provocare online care consta în a-si tine respiratia pâna la lesin.

Citește toată știrea

FOTO Familie engleză obligată de stat să-și lase copilul să moară. Totul a pornit de la un joc online periculos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate