Publicitate

Patru români ce se aflau într-un autocar au murit în Bulgaria. Alte noua persoane au fost transportate la spital.
Accidentul s-a produs în jurul orei 01:30. La bordul autocarului se aflau 25 de pasageri, dintre care 7 cetateni turci, iar restul români. Vehiculul a intrat într-un autoturism.

Coliziunea s-a produs între satul Kutsina si Polikraishte (Regiunea Veliko Tarnovo).

Conform datelor preliminare, din cei 25 de pasageri de nationalitate româna si turca, 9 sunt internati într-o unitate spitaliceasca din Bulgaria. În urma tragicului eveniment, 4 români au fost declarati decedati.

La nivelul Departamentului pentru Situatii de Urgenta s-a decis trimiterea unui elicopter SMURD, de la Punctul de Operare Aeromedicala Bucuresti care s-a deplasat în Bulgaria cu o echipa medicala din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti – Floreasca în vederea evaluarii si planificarii unei eventuale preluari si transport de pacienti catre România. Totodata, în functie de evolutia situatiei, alte 3 elicoptere sunt pregatite pentru a fi trimise în Bulgaria, în scopul evacuarii pacientilor români.De asemenea, consulul României in Bulgaria se afla la unitatea spitaliceasca unde sunt internati pacientii români.

La acest moment, echipa medicala din România evalueaza din punct de vedere medical starea pacientilor, alaturi de echipa medicala bulgara.

Sursa: StirilePROTV

Citește toată știrea

FOTO Patru români morți într-un accident de autocar în Bulgaria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate