Publicitate

Un “pradator sexual” în vârsta de 60 de ani, fotograf, a fost arestat zilele trecute de catre politisti dupa ce ar fi pipait în zonele intime mai multe fete care îi pozau. Agresiunile sexuale ar fi avut loc în studioul sau foto din municipiul Iasi. Pradatorul ar fi ruda cu un alt “personaj” care a “brevetat” metoda studioului foto pentru a atrage tinere care vor sa pozeze în stilul Budoar: Ionel Onofras, fostul primar al municipiului Iasi de dupa 1989, arestat si el pentru ca ar fi agresat sexual fete în studioul sau foto. Online, pe Instagram si Facebook, paginile pradatorului de 60 de ani sunt pline cu fete semidezbracate.

 
Florin Bejenaru, la cei 60 de ani ai sai, are un obicei pe care multi îl vad ca nelalocul lui: prefera tinerele carora ar putea sa le fie tata sau bunic. Acesta are un studio foto în care obisnuieste sa atraga tinerele, multe minore, ca sa le faca fotografii sexy, numai bune de pus pe paginile de socializare. Pe Internet, acesta are sute de fotografii cu fete fotografiate sumar.

La sedintele foto, acesta este acum acuzat ca nu se sfia sa le atinga pe fete pe sâni si în zonele intime, mai ales atunci când ele nu întelegeau pozitiile în care Bejenaru voia sa le fotografieze. Cu una dintre aceste fete nu i-a mers: imediat dupa sedinta, fata a mers “glont” la Politie, unde l-a reclamat pentru agresiuni sexuale: patru acte materiale. Curiosi, politistii de la Biroul de Investigatii Criminale Iasi au cercetat mai adânc viata fotografului, si au descoperit astfel mai multe fete agresate de catre Bejenaru, însa carora le era rusine sa mearga la Politie, din cauza posibilului oprobriu public. Acestea au dat însa declaratii complete la Politie, iar oamenii legii au decis sa îi faca o perchezitie domiciliara.

Fotograful Bejenaru a fost vizitat la casa lui din Rediu, dar si la domiciliul sau din municipiul Iasi. “Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Iasi au identificat un barbat în vârsta de 60 de ani, din municipiul Iasi, banuit de comiterea unor fapte de agresiune sexuala si viol. În perioada 9 noiembrie 2023 – 10 noiembrie 2023, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Iasi au fost sesizati de patru persoane vatamate, cu vârste cuprinse între 16 si 29 ani, despre faptul ca, în perioada septembrie-octombrie, în timp ce se aflau într-un imobil al unui barbat, de pe raza mun. Iasi, cu scopul de a efectua o sedinta foto, acesta ar fi comis acte de natura sexuala. Astfel, la data de 14 noiembrie, în urma cercetarilor si investigatiilor efectuate, politistii de investigatii criminale cu sprijinul luptarorii SAS Iasi au efectuat doua perchezitii domiciliare, iar la un imobil de pe raza comunei Rediu acesta a fost identificat. În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunilor de agresiune sexuala si viol”, au precizat reprezentantii Politiei Iasi. Interesant este faptul ca niciuna dintre fete nu a reclamat totusi ca ar fi fost violata, ci numai atinsa pe corp de catre Bejenaru. Politia vorbeste totusi de un viol, semn clar ca detine probe suplimentare.

Potrivit unor surse ale jurnalistilor Ziarul de Iasi, Florin Bejenaru ar fi ruda cu Ionel Onofras, fost primar al Iasului pentru o perioada scurta de timp, în anii ’90, imediat dupa Revolutie, un primar care nu a fost ales, ci desemnat. Judecat pentru viol si agresiune sexuala, fapte savârsite asupra unor minore, Onofras a fost lasat în libertate la sfârsitul lunii octombrie, fiind plasat sub control judiciar. Ionel Onofras a fost arestat si el în martie 2022 pentru acte de agresiune sexuala asupra unor minore, însa în dosar nu a fost pronuntata pâna acum o sentinta. Victimele aveau între 14 si 17 ani. Infractiunea de viol se refera la abuzarea unei fete de 14 ani, care a fost violata oral pe 23 ianuarie 2022.

Onofras a cunoscut-o pe fata la o aniversare unde ea sustinuse un moment artistic. Acolo, individul a intrat in discutie cu parintii fetei, carora le-a spus ca fata este talentata, si le-a cerut permisiunea ca minora sa vina în studioul sau pentru a-i face unele fotografii, si ar fi violat-o la a treia sedinta foto. În ziua respectiva, tatal fetei i-a spus lui Onofras ca nu poate veni sa îsi ia fata de la studio, iar fostul primar a profitat de asta. În ziua respectiva, când fotograful si fata au ajuns în studio, Onofras a dezbracat-o, a uns-o cu ulei, a masat-o, dupa care i-a facut sex oral. 

Citește toată știrea

Fotograful arestat pentru agresarea sexuală a modelelor: noi detalii uluitoare. Victimele: fete ce voiau poze perfecte pentru reţelele sociale
Publicitate