Publicitate

Fotomodelul Jerry Hall a depus vineri în instanta cererea de divort de sotul sau, miliardarul Rupert Murdoch, invocând ”diferente ireconciliabile” dupa sase ani de casatorie, informeaza Reuters.
Fotomodelul în vârsta de 66 de ani a cerut, în documentele depuse la un tribunal din California, ca Murdoch, în vârsta de 91 de ani, sa-i plateasca pensie alimentara într-un cuantum nespecificat, precum si onorariilor avocatilor.

Hall a precizat în cererea depusa la Tribunalul Superior din Los Angeles ca ”nu cunoaste natura completa si amploarea tuturor bunurilor si datoriilor (lui Murdoch) si va modifica aceasta cerere atunci când informatia va fi stabilita”.

Avocatul lui Hall, Ronald Brot, nu a raspuns unei solicitari Reuters de a exprima un punct de vedere pâna la ora difuzarii acestor informatii. Reprezentantii legali ai lui Murdoch nu au putut fi contactati în afara orelor de program.

Murdoch si Hall s-au casatorit în martie 2016 în cadrul unei ceremonii discrete desfasurata la Spencer House din Londra. Este cel de-al patrulea mariaj al mogulului media. The New York Times a relatat în iunie ca anticipatul divort nu va afecta, cel mai probabil, structura actionariatului afacerilor pe care le detine magnatul.

Murdoch este presedintele Fox Corp, compania-mama a Fox News Channel. Magnatul controleaza de asemenea News Corp, editorul Wall Street Journal, prin intermediul unui trust familial cu sediul în Reno, Nevada, care detine o cota de circa 40- din actiunile cu drept de vot ale fiecarei companii. 

Citește toată știrea

Fotomodelul Jerry Hall divorţează de miliardarul Rupert Murdoch. A depus deja actele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate