Publicitate

Aproximativ 500 de români vor asista la meciul echipei nationale cu Israel, de la Felcsut, care poate aduce calificarea tricolorilor la Campionatul European din 2024, informeaza FRF. Partida este programata la ora 21:45, pe Stadionul Pancho din Felcsút.
Portile de acces se vor deschide la ora locala 19:00. Singura posibilitatea de transfer între Felcsut si Budapesta este cu masina si se recomanda parcarea autovehiculului. Organizatorii partidei au anuntat ca spectatorii trebuie sa prezinte un act de identitate la intrare, acelasi pe care l-au urcat în platforma la momentul achizitionarii biletului, si sa nu aiba asupra lor un bagaj mai mare de dimensiunea unei foi A4. 

În plus, fata de obiectele personale, spectatorii pot intra doar cu steagurile oficiale ale celor doua tari. Acestia risca evacuarea daca manifesta comportament rasist, xenofob, indecent sau comportament care poate fi interpretat ca având o motivatie ideologica, religioasa sau politica, sau daca va afisa slogane sau embleme cu astfel de continut. 

 

 

Citește toată știrea

FRF: 500 de români vor asista la meciul tricolorilor cu Israel, de la Felcsut
Publicitate