Publicitate

Animatia „DC League of Super-Pets/ Gasca Animalutelor DC”, pentru care si-au împrumutat vocile Keanu Reeves, Kevin Hart, Dwayne Johnson, Kate McKinnon, John Krasinski, a debutat pe primul loc la box office-ul românesc de weekend.

Nedespartiti, Krypto Super-Câinele si Superman sunt doi buni prieteni care împartasesc aceleasi superputeri si lupta împotriva criminalitatii în Metropolis. Când Superman si restul Ligii Justitiei sunt rapiti, Krypto trebuie sa convinga un grup de animale fara stapân, Ace câinele, PB porcul cu burta, Merton testoasa si Chip veverita – sa-si stapâneasca puterile recent descoperite si sa-l ajute sa-i salveze pe supereroi.

Filmul, regizat de Jared Stern, Sam Levine, a fost vazut de 36.217 de spectatori si a generat venituri de 800.407 de lei. 

„Thor: Love and Thunder/ Thor: Iubire si tunete” a coborât pe locul secund, în al patrulea weekend de la debut, cu încasari de 478.820 de lei, potrivit datelor cinemagia.ro. 

„Minions: The Rise of Gru/ Minionii 2” a coborât doua locuri, pâna pe trei, în al cincilea weekend de la premiera. Filmul a fost vazut în cinematografe de 17.503 de spectatori si a adunat 368.572 de lei din vânzarea de bilete. 

Filmul horror „Orphan: First Kill/ Orfana: Îngerul mortii”, regizat de William Brent Bell”, a debutat pe locul patru în clasament, dupa ce a fost vazut de 12.903 de spectatori si a avut încasari de 300.906 de lei. 

„Top Gun: Maverick” a coborât trei locuri, pâna pe cinci, în al zecelea weekend de la lansare. Blockbusterul cu Tom Cruise a generat venituri de 243.552 de lei. 

Topul este completat de „Jurassic World: Dominion/ Jurassic World: Dominatia” (încasari de 151.402 de lei), „Elvis” (încasari de 111.363 de lei), „Telefonul negru” (încasari de 92.244 de lei), „Lighyear” (venituri de 31.856 de lei).

Documentarul „Pentru mine tu esti Ceauseascu” în regia lui Sebastian Mihailescu a debutat pe locul zece în top. Filmul, care aduce în fata camerei tineri între 15 si 22 de ani, provenind din medii diferite, care participa la auditii pentru rolul lui Nicolae Ceausescu în tinerete, la mijlocul anilor 1930, încercând sa gaseasca motivatia din spatele actiunilor sale, a fost vazut de 1.963 de spectatori în sali si a avut încasari de 19.410 de lei. 

 

Citește toată știrea

Gaşca Animăluţelor DC a debutat pe primul loc la box office-ul românesc de weekend (VIDEO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate