Publicitate

Pe filiere politice specifice auzim dinspre capitala ca în esaloanele superioare ale liberalilor (excluzându-l pe dom’ gheneral, evident, ca el pare ca nu întelege deloc astfel de subtilitati) ar fi mari nemultumiri legate de ultima escapada în Africa a Marelui Ficus & consoarta Carmencita. 
Motivul ar fi acela ca prezidentul efectiv a ales sa faca o vizita scandaloasa taman în an preelectoral desi putea banui ca asta va afecta puternic imaginea lui, de care însa nu-i mai pasa, ca el nu mai candideaza, dar prin ricoseu si a liberalilor, cu care e asociat direct.

Dar, iote, se pare ca nu i-a pasat nici de asta, si tocmai din acest motiv cica în partid da sa se creeze în sfârsit o masa critica, una care sa se debaraseze de el, ceva dupa modelul PDL de cuplul Basescu-Udrea înaintea alegerilor de acum 3-4 ani. Bun, si ce treaba are asta cu Iasul, veti întreba.

Ehehe, ba tocmai ca are treaba directa, daca nu cumva chiar ar putea fi ca un upercut sub barbie la filiala din Podu Ros? De ce? Ia’n dati voi repejor foaia la pulsuletul urmator!

Ce influenta va avea în sediul filialei de la Iasi?

Daca Marele Ficus îsi va pierde influenta în partid, asa cum erau de mult semne, din cauza ca nu va mai avea de tras sfori si curmeie suficient de groase, si asa cum s-ar putea întâmpla dupa acest episod scandalos cu vizita fara niciun alt temei decât turistic în Africa, atunci asta va lovi si prin teritoriu, în afara de alte zone sensibile.

Din spusele unor surse, prima lovitura ar fi degradarea gheneralului din functia de sef de partid, ca sa ramâna mâna libera pentru ceilalti. Iar când vezi ca oameni precum Boc, Bolojan, Flutur sau multi alti liberali influenti si care chiar aduc voturi PNL se tem pentru pozitia lor în judete din cauza escapadelor cu Carmencita printre girafe si elefanti, atunci e clar ca treaba e groasa.

Bun, sa revenim la Iasi! Aici se stie ca atacuri la pozitia dipotatului Alex Muraru, ca sef de filiala, au mai fost, multe cica instrumentate de la Bucuresti, peste capul gheneralului. Numai ca el a putut para prin influenta prezidentului, al carui contilier i-a fost fratele geaman aflat acum ambasador peste Ocean, si prin efect de imitatie si cu sustinerea gheneralului. Daca însa aceasta pavaza cade, vor mai avea cei doi haturile la partid? Unii ar spune ca BA, dar altii spun ca DA, pentru ca lucrurile sunt previzibile si nici cei doi nu stau cu mâinile în sân.

Ba, mai mult, zic surse bine informate ca vom vedea primele semne chiar prin lunile de primavara, la alcatuirea listelor la europarlamentare. Asadar, dragilor, daca voi credeti ca girafele si elefantii din Tanzania nu pot sa-si întinda gâturile sau trompele pâna la Iasi, iote, chiar pot! Pentru ca Africa e mama tuturor oamenilor, dragilor!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristica a realitatilor iesene si nationale, realitati care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale editiei noastre. Orice asemanare cu oameni si fapte din viata reala poate fi, asadar, pur întâmplatoare.

Citește toată știrea

Girafele şi elefanţii din Tanzania ar putea să-şi facă apariţia în beroul nr. 1 al liberalilor, din Podu Roş
Publicitate