Publicitate

Cel mai nou stick de streaming Google se numeste Chromecast with Google TV (HD) si este cel mai ieftin de pâna acum.
Google a lansat un nou model de Chromecast, care, la 30 de dolari, este mai ieftin nu doar decât versiunea cu 4K, care costa 50 de dolari, dar si decât primele modele care erau comercializate cu 35 de dolari.

Este un pret excelent atât prin prisma facilitatilor oferite, cât si având în vedere contextul economic global, de care multe companii, de la Apple la Sony, au profitat pentru a-si scumpi produsele.

Cu exceptia faptului ca nu are 4K, ci se opreste la rezolutia 1080p, noul Chromecast este practic identic cu modelul 4K de 50 de dolari – atât ca design, cât si în ceea ce priveste setul de facilitati oferite.

Cel mai important este ca noul Chromecast foloseste sistemul de operare Google TV, care le ofera utilizatorilor o interfata grafica prin care pot accesa nu doar continutul video al platformelor de streaming si local, ci si aplicatiile si jocurile disponibile în magazinul oficial de continut.

Tot datorita lui Google TV, cu noul Chromecast abonatii Stadia au acces la jocurile disponibile în cadrul serviciului de streaming. Pe partea de servicii de streaming video sunt disponibile toate platformele majore, de la Disney+ si Netflix, la HBO Max si Prime Video.

Si, tot la fel ca versiunea 4K, în pachet este inclusa o telecomanda care include un buton pentru Google Assistant, ce poate fi folosit pentru comenzi vocale – inclusiv cautarea filmelor poate fi realizata astfel.

Google nu livreaza oficial Chromecast în România. Acesta, la fel ca modelele anterioare, va fi adus de comercianti din piata gri si va fi vândut semnificativ mai scump decât recomanda producatorul.

Citește toată știrea

Google lansează un nou Chromecast
Publicitate