Publicitate

Oare de ce or fi având fostii nostri demnitari mici si mari chestiunea asta în sânge: când scot malaiul de la ciorap, sa lucreze cu interpusi? 
Avem noi o banuiala, ceva cu procurori în coada, dar o mai lasam pentru documentat. deocamdata haideti sa va spunem ultimul pont care a venit cu posta de dimineata. Cica fostul vice Habarnagiu vrea s-o puna de-o spalatorie auto, dupa cum v-am mai spus noi aicea acuma ceva vreme.

Ei bine, pe astazi avem si ceva detalii picante. Locul acesteia este undeva pe C.A. Rosetti, cu pârâul Cacaina în coaste (atentie mare la Mediu, ca a mai patit-o un bisnisman, stiti voi care!), numai ca întârzie cam mult autorizarea de la premarie, unde în ciuda sforilor pe care Habarnagiu le tot trage, sefilor de acolo le e frica de Bau-bau si se cam codesc sa semneze.

Dar altceva voiam noi sa va spunem: cica initial afacerea era facuta prin interpusul lui var, un dezvoltator facut tot de el om, Mazariche parca-i zice, care însa s-a cam dat la fund cu tot cu firma Juzz, din cauza ca a luat bani de oameni pentru apartamente si nu a mai putut ridica nimic, de când varu’ a plecat din functie. Asa ca a trebuit s-o tuleasca si el din zona.

Ca urmare, Habarnagiu i-a bagat în afacere pe cumatrii lui, sotii Chelariu, cu care spera acum sa reporneasca bisnizul. Atentie însa mare la avize, dragilor! Ca amenzile pleaca de la 10.000 în sus. Ca sa nu mai spunem de aromele penale. Asa ca luati cu ardei iute, va rugam!

Hopa: care-i al nostru?

Faina tare pozuta asta, stimati telespectatori! A fost pusa pe Facebook de seful liberalilor ieseni, care a fost în SUA la fratele lui geaman ambasador acolo, dupa o întâlnire oficiala la nivel de ministere. În fine, cu ocazia asta am aflat ca multa lume nu stia ca cei doi îs doi. Si doi: am aflat si despre noi ca nu putem sa-l deosebim pe al nostru de al americanilor.

No, spuneti si voi: care-i ala?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristica a realitatilor iesene si nationale, realitati care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale editiei noastre. Orice asemanare cu oameni si fapte din viata reala poate fi, asadar, pur întâmplatoare.

Citește toată știrea

Habarnagiu face spălătorie bara-bara, prin interpuşi. Iaca afacerea la cheie!
Publicitate