Publicitate

Barcelona cauta un fundas dreapta, iar nonconformistul Hector Bellerin (27 de ani) este unul dintre numele de pe lista catalanilor. Aparatorul iberic si-a petrecut o buna parte a junioratului la Barcelona, însa nu a jucat niciodata la echipa mare. În 2011 a plecat în Anglia, la Arsenal, formatie cu care este sub contract si în prezent. În sezonul precedent, Bellerin a fost împrumutat la Betis, iar ”Tunarii” vor sa scape de el definitiv în aceasta vara.
Astfel a aparut pista Barcelona. Hector Bellerin ar urma sa fie lasat sa plece gratis de Arsenal, iar fotbalistul, care câstiga patru milioane de euro anual, este dispus sa renunte la o buna parte din salariul pe care-l primeste acum în Premier League, doar pentru a ajunge pe Camp Nou, informeaza Marca.

Bellerin nu este prima optiune a Barcelonei, Foyth si Meunier fiind principalele tinte ale catalanilor, însa cu siguranta este cea mai ieftina varianta. Ramâne de vazut daca mutare se va realiza, dar cert este ca jucatorul cu patru selectii în nationala Spaniei ar fi încântat sa joace pentru gruparea ”blaugrana”.

În cadrul unui interviu acordat recent în tara sa natala, spaniolul a marturisit ca în copilarie, din cauza lipsei banilor, purta doar haine ieftine. Acum, desi a adunat zeci de milioane de euro din fotbal, fostul jucator al lui Arsenal a dorit sa revina la acest obicei. 

„Mereu am reprezentat cultura hip-hop. Obisnuiam sa îi spun mamei mele, care îmi cumpara toate hainele din piata, sa îmi ia doar haine largi. Acum mi-am creat propriul stil si nu port decât haine de la second-hand”, a explicat Bellerin, conform AS.

SURSA: digisport.ro

 

 

 

 

 

 

Citește toată știrea

Hector Bellerin, fotbalistul care se îmbracă numai la second-hand, este pe lista formaţiei FC Barcelona
Publicitate