Publicitate

Aflam cât de importante sunt postul, detoxifierea si „superalimentele”, cum putem sa îndepartam grijile si temerile si sa atingem pacea interioara.

 
Organismul nostru se poate regenera si autovindeca daca mentinem în echilibru cele patru corpuri care ne alcatuiesc: fizic, emotional, mental si spiritual. Maestrul taoist Mantak Chia si William U. Wei, instructor senior de Tao Universal, ne învata cum sa obtinem acest echilibru prin intermediul unor exercitii fizice si energetice simple si printr-o dieta adecvata. Ei ne arata ce alimente sa consumam si cum sa le combinam în functie de constitutia noastra yin-yang sau de problemele de sanatate cu care ne confruntam, propunând mai multe retete pentru vindecare. Vom afla de asemenea cât de importante sunt postul, detoxifierea si „superalimentele”, cum putem sa îndepartam grijile si temerile si sa atingem pacea interioara, esentiala pentru sanatate.

DESPRE AUTOR

 

Mantak Chia (autor)

Mantak Chia studiaza viziunea taoista asupra vietii înca din copilarie. Stapânirea acestor cunostinte stravechi, desavârsita de studiul altor discipline, a dus la dezvoltarea sistemului Tao Universal, care este acum predat în toata lumea. Mantak Chia s-a nascut în Thailanda, din parinti chinezi, în 1944. La sase ani, a învatat de la calugarii budisti cum sa stea si sa-si „linisteasca mintea”. La liceu, a învatat box thailandez traditional si 418 cei opt vindecatori nemuritori în scurt timp a dobândit competente considerabile în aikido, yoga si tai chi. A început sa studieze serios modul de viata taoist pe când era student la Hong Kong, în cele din urma ajungând sa stapîneasca o varietate larga de discipline ezoterice, sub îndrumarea mai multor maestri, inclusiv Maestrul I Yun, Maestrul Meugi, Maestrul Cheng Yao Lun si Maestrul Pan Yu. Pentru a întelege mai bine mecanismele din spatele energiei vindecatoare, a studiat si anatomia si stiintele medicale occidentale. Maestrul Chia si-a predat sistemul de vindecare si practici energizante mai multor zeci de mii de studenti si a pregatit peste doua mii de instructori si practicieni în toata lumea. A înfiintat centre de studiu si formare taoista în numeroase tari de pe glob. În 1990 si 2012, a fost onorat de Congresul International de Medicina Chineza si Qi Gong, care l-a numit Maestrul de Qi Gong al anului.

William U. Wei (autor)

Nascut dupa al Doilea Razboi Mondial, crescut în Vestul Mijlociu al Statelor Unite si educat în spiritul catolic, William Wei a devenit discipol taoist si a început sa studieze cu Maestrul Mantak Chia la începutul anilor 1980. La sfârsitul deceniului 1980 a devenit instructor senior în cadrul Tao Universal, specializîndu-se în antrenamentul personal. La începutul anilor 1990 s-a mutat la Tao Garden, unde l-a asistat pe maestrul Mantak Chia în construirea Tao Garden Taoist Training Center. Timp de sase ani a calatorit în peste treizeci de tari, predând împreuna cu Maestrul Mantak Chia si îndeplinind functia de coordonator de marketing si al constructiilor la Tao Garden. La finalul lucrarilor de la Tao Garden în decembrie 2000, a devenit manager de proiect pentru toate publicatiile si produsele Tao Universal. Dupa ce a cumparat, la sfârsitul anilor 1990, un munte cu patru cascade în sudul statului Oregon, SUA, William Wei se apropie de finalizarea unui sanctuar taoist pe acest munte, dedicat cultivarii personale, practicilor de nivel superior si înaltarii. William Wei a scris împreuna cu Maestrul Mantak Chia: Sexual Reflexology, Living in the Tao si o carte de poezie taoista cu 366 de poeme pentru fiecare zi, Emerald River, care exprima sentimentul, esenta si nemiscarea lui Tao. Tot împreuna cu Maestrul Mantak Chia a creat Fisele Qi Tao Universal, pe care se bazeaza cartea de fata.

De marti, 28 iunie 2022, la chioscurile de presa, numai cu Ziarul de Iasi: “Hrana cosmica. Abordarea taoista a sanatatii si longevitatii ” de Mantak Chia si William Wei

Pret: 15 lei

Partener: Fundatia Antibiotice Stiinta si Suflet

Citește toată știrea

“Hrana cosmică. Abordarea taoistă a sănătăţii şi longevităţii ” de Mantak Chia şi William Wei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate