Publicitate

Zvonuri si susanele venind dinspre rotogolul politchiei de Bahlui spun ca ultimele vesti sosite de la Bucale în aceste zile privind cele mai recente antamari de fusiuni si aliante ar fi dat mari sperante unor fosti parlamentari ieseni de care marea majoritate dintre noi uitaseram. 
Ba chiar, daca nu cumva, si cei în cauza au uitat ce-au fost din moment ce nu se mai întrezarea nimic promitator pentru viitor la orizont. Ei bine, primul pe lista asta a politichiei roz-bonbon este, zice-se, fostul dipotat Iacoban, alaturi de fostul subprefect Abalasi, amândoi colegi în partiduletul facut de Ponta dupa fuga de sub Dragnea.

Odata cu intrarea lui Ponta în coloana lui Ciolacu, în calitate de contilier, si cu absorbtia ProRomânia, partidul lui, în PSD, iata ca si la Iasi se nutresc mari sperante pentru listele partidoiului, a caror antamare zice-se ca va începe nu peste mult timp. Asadar, cum ar striga baietii stia doi – Pârtieee, bai alde Cojocaru si alde Balaniscu: veniiim!

Chir Rila si Varu Jan reloaded: ce ziceti?

Apropo de ALDE, si în lumina celor mai sus pomenite, mai avem la insectar pe azi oaresce exemplare ale politichiei de Bahlui care-si freaca palmele bucuroase la anunturile care vin înspre încoace dinspre liderii politici de la Bucuresti.

De-un par egzamplu, anuntul cu fuziunea dintre ALDE si PNL, pusa la cale si negociata zice-se de unii baieti cu ochi albastri din spatele momâiei de la Cotroceni, ar fi dat olecuta de nutret la sperantele politice pe care le au în adormire un vechi si fost sinator de Iasi, dar si un fost vice de judet.

Da, ati ghicit, despre Varu Jan este vorba, si despre omul lui de încredere de la Iasi Chir Rila bârnoveanul, oameni care iarasi trag nadejde la ceva liste, cica. Asta desi, din ce stim pâna la ora asta, la liberalii ieseni abia daca vor încapea pe liste actualii de la ei, daramita sa mai încapa si altii de alaturea. Una peste alta, se anunta înghesuiala mare. Dati, deci, câte una de caciula, sa ajunga la toata lumea!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristica a realitatilor iesene si nationale, realitati care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale editiei noastre. Orice asemanare cu oameni si fapte din viata reala poate fi, asadar, pur întâmplatoare.

Citește toată știrea

Iacătă cine-şi freacă deja palmele la Iaşi după ultimele anunţuri politice de la centru!
Publicitate