Publicitate

Daca la alegerile trecute a trebuit, contra sponsorizarilor facute, sa se multumeasca doar cu plimbari electorale prin oras, asa, de umplutura, cu steguletele PSD în mâna, alaturi de alti candidati mai de soi, la alegerile care vin cica si-ar fi negociat un loc pe liste în zona care ofera sperante, daca nu s-o putea mai sus, totul, zice-se, pentru sume ceva mai consistente. 
Ati ghicit, credem, despre cine este vorba: imobiliarul acela amic cu liberalul Mihaita, B.K. sa-i spunem, dar cu teschereaua amanetata mai nou la PSD, pe care noul sef de filiala de aici, Bogdanel cu Cojoc, cica l-ar fi reevaluat si l-ar fi adus mai aproape, contra cost, fireste.

Spun gurile rele ca pentru anul viitor i s-ar fi promis loc de parlamentar, în schimbul sponsorizarilor ceva mai babane, sponsorizari despre care se zice ca Ciolacu ar fi dat indicatii pretioase sa fie binisor peste cele de acum 3 ani, ca sa ajunga la toata lumea, inclusiv la centru.

Deh, câta vreme vedem ca imobiliarul cu pricina umbla prin oras tot cu gipanoiul acela cât Buceagul CAP-ului, ala cu bancute în remorca pentru dus zilierii la adunat cartoafele, credem ca omul înca are de unde, nu-i mare paguba. Mai degraba ne îngrijoreaza altceva: cum va mai ataca Bogdanel gasca baietilor de la cumatrie ai dusmanului politic, când, iote, daca mai punem la socoteala si pe juniorul Stefanel, este trupa frumusica de imobiliari si-n ograda lor!

PS1: Una fainuta, aflata de la un coleg de breasla, tot despre imobiliarul de mai sus, de pe vremea când era contilier local în trupa pesedistului Chirica. Cica în declaratia de avere omul avea si un împrumut baban de la tata socru, vicepremare într-o bogata comuna suceveana. Numai ca si tata vice avea, în declaratia lui de avere, un împrumut cam la fel de baban de la ginerica din Iasi. Hm, o fi spilul pentru blocul ridicat la Iasi pe autorizatie de vila?

PS2: Atentie mare, babaet, ba Bogdanele, sa nu patiti cu baiatul asta din imobiliare cum a patit si Chirica în 2016, înainte de alegeri, când se faceau listele la PSD. L-a pus premarele în capul listei de sinatori, contra sponsorizarile facute, omul s-a laudat prin târg, iar la aprobarea centrala Dragnea l-a ras de acolo din radacina, cu tot cu vreo doi de sub. De-a ramas omul, vorba aia, si bip-bip, si cu banii luati. Si Chirica, cam tot asa…

Se aud icnete privind o posibila „lovitura de palat”. Iata si directia!

Stati însa putin si nu mânati, caci toate calculele de mai sus, dar si multe altele, ar putea parea peste noapte joaca de copii. Se aude ca în ultimele zile are loc la partidoi un fel de încercare de lovitura de palat, orchestrata de aripa Stanescu-Firea, care ar fi atras mai multe filiale în hora.

Scenariul ar fi o convocare a forurilor superioare de partid pentru o schimbare adânca în conducere, mai ales la nivelul esaloanelor doi si trei. Cu bataie, evident, catre functiile din care se vor decide anul viitor locurile pe liste. Stam deci pe faza, sa vedem: vine au ba si nulul, ca sa faca POC?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristica a realitatilor iesene si nationale, realitati care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale editiei noastre. Orice asemanare cu oameni si fapte din viata reala poate fi, asadar, pur întâmplatoare.

Citește toată știrea

Iacătă cum şi-au împuşcat singuri junii şefi ai pesediştilor ieşeni un breaz cal de bătaie pentru campanie!
Publicitate