Publicitate

Va mai amintiti, stimati telespectatori si fini observatori ai vietii politice de Bahlui, ce mai conflict si ce mai sudalmi razbateau pâna-n drum între contilierul fost UNPR Manolache, om de-al gheneralului Oprea Izmana (apropo, iata ce pantaloni tip izmana are si contilierul de care va spunem!) si fostul sef de Cejau Popa? Ba chiar zice lumea ca odata erau cât pe ce sa-si înfinga si mâinile-n gât, nu alta.

Ei bine, iata ca duminica amândoi certaretii astia au fost de mânuta la Lungani, în cel mai sarac sat din judet, la Crucea, ca sa sfinteasca o scoala. Adevarate principii politice, bai nene bai…

Apropo, cine spunea ca politichia asta de Bahlui e fata mare si devreme-acasa? Întrebatii si pe nea Izmana si nea Maricel, sa vedeti ce spun!

Coteriile politice si sub drapelul national la Iasi

Si daca tot vorbim de coterii politice negre în cerul gurii facute ori cu cocarda tricolora pe chept, ori sub faldurile steagului tricolor, haideti sa va mai spunem una scurta dar vioaie pe tema asta. Petrecuta, evident, tot duminica, de ziua steagului. Atunci când am putut observa o premiera absoluta în privinta coteriilor si atacurilor politice de la Iasi, la ceremonialul aferent zilei drapelului national de la Iasi, eveniment în organizarea prifecturii.

Ideea este ca niciodata pâna acum nu am mai vazut la Iasi ca un astfel de eveniment sa fie monopolizat de un singur partid, cum a fost cel al prifectului, fara sa vedem macar de samânta sa fie invitat vreun reprezentant al premariei, de-un par egzamplu.

O fi el premarele penal sau cum o fi, dar respectul trebuie aratat fata de institutiune, deci fata de ieseni, nu fata de om, care poate nu are importanta. Noi cam asa am socoti…

PS: Una la final si despre un zvon venit dinspre Bruxelles, care zice ca ar fi pe masa unora de acolo un plan de unire cu Moldova, în federatie, pentru o rezolvare mai rapida a aderarii. Hopa!?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristica a realitatilor iesene si nationale, realitati care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale editiei noastre. Orice asemanare cu oameni si fapte din viata reala poate fi, asadar, pur întâmplatoare.

Citește toată știrea

Iacătă-l şi pe sforarul politic în izmene!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate