Publicitate

Romfilatelia, singura societate abilitata în emiterea timbrelor si efectelor postale românesti, îi dedica un întreg postal marelui actor Marcel Iures, în semn de pretuire pentru întreaga activitate.
În acest demers, Romfilatelia s-a alaturat Festivalului Serile Filmului Românesc, organizat la Iasi în perioada 3-7 august, care îl are ca invitat special si a carei editie este dedicata lui Marcel Iures.

În cele cinci zile dedicate artei cinematografice si teatrale sunt memorate momente importante din cariera stralucita a actorului, apreciat atât în tara, cât si la nivel international, cu peste 50 de roluri în film si peste 30 în teatru.

Gala festivalului a fost deschisa miercuri seara cu proiectia aniversara a filmului „Hart’s War – Razboiul lui Tom Hart”, în care a jucat si Marcel Iures. Printre invitati s-au numarat cineasti români cum ar fi Carmen Tanase, Tora Vasilescu, Stere Gulea, Irina-Margareta Nistor, dar si directorul Festivalului Serile Filmului Românesc, Andrei Giurgea.

„Va multumim mult, domnule Marcel Iures, pentru momentele unice si pline de emotie prin care ne-ati purtat cu multa dragoste”, au transmis, prin intermediul unui comunicat de presa, cei de la Romfilatelia. AGERPRES

Citește toată știrea

Iaşi: Timbre cu imaginea lui Marcel Iureş, emise de Romfilatelia în semn de preţuire faţă de marele actor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate