Publicitate

Zeci de diplomati s-au aflat ieri într-o vizita la Iasi. Delegatia a cuprins reprezentanti de la mai multe ambasade, vizita fiind organizata de care Ministerul Afacerilor Externe (MAE).
Printre altele, diplomatii au mers la Centrul de Simulare Medicala „Cristian Dragomir” al UMF, la Catedrala Mitropolitana, la „Antibiotice”, precum si la Ruginoasa si Polizu.

Potrivit prefectului Bogdan Cojocaru, care a însotit delegatia Corpului Diplomatic, vizita a fost o oportunitate pentru Iasi întrucât reprezentantii ambasadelor au putut afla informatii despre mediul universitar, oportunitatile de investitii si mostenirea culturala a Iasului.

„În cadrul întâlnirilor cu doamnele si domnii ambasadori am abordat mai multe subiecte, de la marile proiecte de investitii ale judetului si pâna la modul în care sprijinim cetatenii ucraineni care au ajuns la Iasi”, a spus prefectul Bogdan Cojocaru.

Printre investitiile amintite de prefect se numara dezvoltarea Aeroportului, realizarea Spitalului Regional de Urgenta si proiectele de autostrazi A7 si A8, inclusiv cu podul peste Prut de la Ungheni.

FOTO: antibiotice.ro

Citește toată știrea

Iaşul, asaltat de diplomaţi, ieri: vizită de tatonare a oportunităţilor judeţului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate