Publicitate

Ideaticu’ e un podcast dezvoltat în Iasi în urma cu 3 ani. Are o abordare umana si vorbeste pe limba ta despre cele mai importante nevoi ale existentei, oferindu-ti raspunsuri practice la întrebari relevante care se nasc în mintea ta.
E ”ajutat” de invitati de calibru, validati de rezultate în domeniile lor de activitate. Printre ei: Paul Olteanu, Mihai Morar, Dan Negru, rector Danial David, Dr. Cristian Andrei, Lorand Soares, Andy Szekely, Cristian Presura, Andreea Marin, Dumitru Bortun, Serban Pavlu, Oreste Teodorescu si multi altii pe care îi poti descoperi pe canalul de Youtube.

Îsi propune cu orice pret sa-ti ocupe timpul cu sens, dezicându-se de conversatii facile si bârfe cotidiene. 

Scopul podcastului Ideaticu’ este de a ajuta oamenii sa-si dezvolte gândirea critica, curiozitatea si imaginatia, oferindu-le informatiile si instrumentele necesare pentru a întelege si naviga lumea într-un mod constient si profund.

Din ce sfera sunt subiectele pe care le Ideaticu’ si ce nevoi acopera?

Autocunoastere:

Abordeaza subiecte despre autocunoastere, oferind strategii si exercitii practice care sa îi ajute pe ascultatori sa se cunoasca mai bine.

Confruntarea si depasirea fricilor: 

Discuta în cadrul podcastului despre frica, anxietate si modalitati de a le depasi. De asemenea, invita experti care împartasesc strategii testate pentru ca oamenii sa-si depaseasca frica si sa-si urmeze cu încredere pasiunile.

Îmbunatatirea comunicarii cu sine si cu ceilalti:

Ofera instrumente si tehnici de comunicare eficienta, cum ar fi ascultarea activa, exprimarea asertiva  a sentimentelor si nevoilor si construirea relatiilor autentice, durabile.

Inspiratie si motivatie pentru dezvoltare personala:

Apeleaza la invitati de calibru care au trecut prin diferite experiente si au reusit sa-si depaseasca limitele si sa-si traiasca viata într-un mod autentic. Povestile lor pot constitui surse de inspiratie si modele de urmat pentru ascultatori.

Valorile dupa care se ghideaza Ideaticu’ sunt:

I – (inspiratie) Inspira-te din ideile si experienta invitatilor remarcabili pe care îi intervieveza;

D – (dezvoltare) Dezvolta-te personal si exploreaza noi perspective;

E – (expertiza) – Beneficiaza de informatii relevante si utile de la experti;

A – (autenticitate) Fii autentic si urmeaza-ti misiunea;

T – (timp cu sens) Ocupa-ti timpul cu sens;

 I – (Inovatie) –  Exploreaza noi perspective de abordare a provocarilor;

C – (Comunitate & Creativitate) – Fii parte dintr-un mediu în care te poti inspira de la oameni cu valori comune;

U – (Umanitate) – Fii uman si autentic.

Asadar, daca vrei sa ai acces la o serie de idei practice care te sprijina sa te cunosti mai bine, sa ai relatii mai fericite, sa-ti stapânesti emotiile atunci când vorbesti în public, sa-ti întelegi mai bine nevoile tale si a celor dragi si sa fii mai împlinit, cunoscându-ti atât subtilitatile sufletului, cât si complexitatea mintii, te invitam sa-l urmaresti https://www.youtube.com/c/VladGafencu/videos si daca gasesti util ce face, fa cunostinta cu el si apasa-i butonul de subscribe.

P.S.: Pe 17 februarie, la Ateneul din Iasi, va organiza un podcast în viata reala cu 3 dintre invitatii pe care i-a avut în podcastul online: Paul Olteanu, fondatorul celui mai ascultat podcast de dezvoltare personala din România, MindArchitect, Mirela Retegan, creatoarea fenomenului Gasca Zurli si Dumitru Bortun, unul din cei mai apreciati profesori din tara.

De aici îti poti achizitiona bilete.

Citește toată știrea

Ideaticu – un podcast cu invitați de calibru care-ți ocupă timpul cu sens
Publicitate