Publicitate

Un tânar de 17 ani din Iasi a fost aruncat în spatele gratiilor de catre politisti dupa ce a pipait o adolescenta în zonele intime. Agresiunea sexuala a avut loc pe o alee pietonala din municipiul Iasi, ziua în amiaza mare. 
Fata a declarant politistilor faptul ca nu îl cunoaste pe agresor.

“Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au retinut un tânar în vârsta de 17 ani, din judetul Iasi, sub aspectul savârsirii infractiunii de tentativa de viol. În fapt, la data de 29 august 2023 politistii au fost sesizati de o tânâra, în vârsta de 18 ani, din judetul Iasi, cu privire la faptul ca ar fi fost agresata de o persoana necunoscuta, fapta care s-ar fi petrecut pe o aleea pietonala de pe raza municipiul Iasi, în jurul orei 11.30. În urma cercetarilor efectuate si a probatoriului administrat, politistii au identificat tânarul banuit de comiterea faptei. La data de 10 septembrie, politistii au luat masura retinerii pentru 24 de ore, tânarul fiind introdus în Arestul IPJ Iasi. A doua zi, tânarul a fost prezentat Parchetului de pe lânga Judecatoria Iasi si Judecatoriei Iasi cu propuneri legale, instanta de judecata dispunând arestarea preventiva pentru o perioada de 30 de zile”, au precizat reprezentantii Politiei Iasi.

Totusi, avocatul tânarului a contestat masura arestului iar judecatorii au admis, punându-l pe acesta sub control judiciar. 

Citește toată știrea

Ieşean băgat în arest după o “pipăială” agresivă a unei tinere, ziua în amiaza mare
Publicitate