Publicitate

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat, joi, în emisiunea Talk News de la profit News TV, despre scandalul achizitiei de masini BMW de catre IGPR, ca nu îl va afecta pe presedintele Klaus Iohannis, pentru ca nu are nicio legatura iar faptul ca numele sau este legat de acest scandal este o fortare.
”Am înteles ca a fost un anunt facut în 2018, deci în urma cu 4 ani de zile, ca la aceasta licitatie puteam participa mai multe companii dar s-a înscris una singura. Se pot face o multime de speculatii dar nu ca masina BMW nu este o masina cu care merita sa fie utilata Politia sau Jandarmeria din România. Pretul este unul absolut competitiv”, a spus europarlamentarul.

Rares Bogdan a aratat ca presedintele Klaus Iohannis ”a fost introdus fortat în acest subiect”. 

”Cine îl cunoaste pe Klaus Iohannis din perioada când era primar sau când a ajuns presedinte stie foarte clar ca nu poate fi si nu a fost niciodata acuzat de implicarea în astfel de chestiuni. Niciodata. Klaus Iohannis este un om care si-a pastrat haina prezidentiala, a stat departe de orice fel de astfel de alegatii si cred ca este o pura speculatie sa îl legi pe Klaus Iohannis, doar pentru ca este sas, pentru ca este neamt, ca a participat la sarbatoarea sasilor, unde au participat foarte multe oficialitati din Germania si România, doar pentru ca este din aceeasi minoritate etnica cu proprietarul din România al reprezentantei BMW.”, a comentat el.

Potrivit lui Rares Bogdan, ”faptul ca se face o sesizare nu vede o problema, totul este sa fie bazata pe ceva”.

”Nu îl va afecta pe presedintele Iohannis, pentru ca nu are nicio legatura iar faptul ca numele sau este legat de acest scandal este o fortare, nu are nicio legatura Klaus Iohannis cu licitatiile organiate de un minister sau de o companie, sau de o corporatie din România, va asigur de acest lucru”, a mai spus Rares Bogdan. 

Citește toată știrea

Îl va afecta scandalul achiziţiei de BMW-uri pe Iohannis? Ce spune un cunoscut europarlamentar
Publicitate