Publicitate

Trei persoane au fost transportate la spital, din care una în stare grava, în urma unui accident produs marti seara pe DN 1, pe raza localitatii Galda de Jos, între Alba Iulia si Teius, în urma coliziunii dintre doua autovehicule.
Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Alba, Detasamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical si descarcerare la un accident rutier produs pe raza localitatii Galda de Jos, între doua autoturisme. „În cele doua autoturisme se aflau în total trei persoane, doua fiind iesite din autoturism la ajungerea fortelor de interventie la locul accidentului”, a transmis ISU Alba.

Cea de-a treia persoana a fost gasita încarcerata si în stare de inconstienta. În momentul extragerii din masina aceasta prezenta functii vitale, fiindu-i acordate îngrijiri medicale de catre echipajele SMURD prezente la locul accidentului.

„Toate cele trei persoane vor fi transportate la UPU Alba Iulia”, a precizat ISU Alba. Potrivit Politiei, pe DN 1, în zona localitatii Galda de Jos, se circula îngreunat din cauza accidentului. 

SURSA: Agerpres

Citește toată știrea

Impact dur între două autoturisme: trei persoane au fost transportate la spital
Publicitate