Publicitate

Daca Fortele Armate ale Ucrainei reusesc sa reziste în Donbas, Vladimir Putin va trebui sa-si termine „operatiunea speciala” pâna în septembrie. Exista sanse mari ca razboiul declansat de Rusia împotriva Ucrainei sa se încheie în trei luni. Aceasta opinie a fost exprimata de cunoscutul opozant rus Mihail Hodorkovski.
El a prezis sfârsitul razboiului pâna în toamna, dar numai daca Fortele Armate ale Ucrainei reusesc sa apere Donbasul, respingând ofensiva rusa. În caz contrar, este sigur, conflictul va continua si, cel mai probabil, se va prelungi mult timp.

„Putin depinde de golemul pe care l-a creat, de gangsterii care s-au adunat în jurul lui si cer victoria… Aceasta banda va cere sa mearga la Kiev”, a spus opozantul.

„Sentimentul meu personal este ca pâna în septembrie vom vedea ca Putin este pregatit pentru negocieri reale… Va avea doua alegeri proaste, foarte proaste: fie sa foloseasca arme nucleare, fie sa declare mobilizarea întregii Rusii”, a spus Hodorkovski si a precizat ca ambele optiuni sunt sinucigase pentru Putin.

Aflati amanunte de pe ziare.com.

Citește toată știrea

În ce condiții se va termina războiul până în toamnă. Opinia lui Hodorkovski

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate