Publicitate

La taclale si cafea în operatie. Operatie rara de transplant, la Institutul Clinic Fundeni. O femeie de 54 de ani a fost salvata de nepotul sau de 24 de ani, care i-a donat o parte din ficat. Andrei este militar la Scorpionii Rosii Craiova, iar spiritul lui de sacrificiu ar fi mers si mai departe. Spune ca ar fi facut acest gest pentru oricine ar fi avut nevoie, potrivit Digi24.
În mijlocul operatiei, stupoare: o membra a echipei medicale sta la taclale cu o alta membra, cu o cafea în mâna si fara masca pe figura, dupa cum se vede în imaginile din sala de operatii.

„Esenta medicinei românesti: în plin transplant hepatic, o doamna sta relaxata, fara masca, cu paharul de cafea în mâna. Horror. Inadmisibil”, a comentat, pe Facebook, medicul Marius Uscatu, care a continuat, într-un comentariu: „indiferent cine ar fi, persoana trebuie imediat concediata. Este total inadmisibil si chiar criminal”.

Mai mult, pe defapt.ro

Citește toată știrea

În mijlocul unei operații de transplant la Fundeni, în sala de operații o asistentă își bea cafeaua și stă la taclale cu o alta, fără mască pe față

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate