Publicitate

Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie cu privire la existenta unor indicii referitoare la posibila savârsire de catre ALEXE COSTEL, fost Ministru al mediului, apelor si padurilor a infractiunii de fals în declaratii prevazuta de art. 326 din Codul Penal.
Persoana evaluata nu a declarat în declaratiile de avere depuse în anul 2020, împrumutul în valoare de 107.600 Lei, reprezentând creditarea  unei societati comerciale în cadrul careia sotia acestuia detinea calitatea de asociat si functia de administrator.

Desi Alexe mai are doua dosare penale pe rolul instantelor, presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a spus recent ca partidul îl sprijina pentru candidatura la CJ Iasi, de anul viitor. Fostul ministru al Mediului, Costel Alexe, a fost trimis în judecata de DNA în dosarul în care e acuzat ca a luat mita tone de tabla. Presedintele CJ Iasi a mai fost trimis în judecata si într-un alt dosar, pentru abuz în serviciu, fiind acuzat ca a numit fara concurs un consilier de cabinet, detasat ulterior manager la Scoala Populara de Arta din Iasi.

Citește toată știrea

Încă un dosar pentru Costel Alexe, la Înalta Curte. Fostul ministru al mediului, actual șef CJ, acuzat de fals
Publicitate