Publicitate

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au identificat, într-un container sosit din China, peste 2.600 de perechi de încaltaminte tip sport, purtând denumirea unui brand cunoscut, susceptibile de a fi contrafacute.
”În fapt, în data de 11.09.2023, politistii de frontiera s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca, în Portul Constanta Sud, într-un container sosit cu o nava din China care transporta, conform documentelor, încaltaminte tip sport, s-ar afla bunuri contrafacute”, a transmis, marti, Garda de Coasta.

Sursa citata a precizat ca s-au facut verificari ale containerului si s-au descoperit 2.628 perechi încaltaminte sport purtând denumirea unui brand cunoscut.

”Valoarea bunurilor a fost estimata la suma de 6.525.324 lei si ar fi trebuit sa ajunga la o societate comerciala din Bucuresti. Întreaga cantitate a fost ridicata de catre autoritatea vamala”, a mai transmis sursa citata. Surse judiciare au precizat ca brandul este Alexander McQueen, unde o pereche de sneakers costa, în medie, între 1.500 si 2.500 de lei

Citește toată știrea

Încălţăminte sport contrafăcută, Alexander McQueen, în valoare de peste 6,5 milioane de lei, depistată în port
Publicitate