Publicitate

Ministerul Finantelor lanseaza a treia editie din 2023 a campaniei „România are sânge de rocker”, initiata de Morning Glory, Rock FM, cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti, prin intermediul Programului de titluri de stat FIDELIS si le acorda donatorilor de sânge o dobânda speciala. Perioada de desfasurare este 18 septembrie – 3 octombrie.
„Alaturi de Razvan Exarhu si Rock FM dam startul unei noi etape din aceasta campanie valoroasa” România are sânge de rocker, acum si de investitor”. Cele doua transe de anul acesta ne-au aratat ca nu suntem doar norocosi sa avem investitori dedicati, ci si cu un suflet mare: 2.300 donatori investitori au investit peste 5 miliarde lei. Succesul editiei este cu adevarat valoros atunci când este însotit de o grija autentica pentru ceilalti. Aceasta noua transa ofera investitorilor randamente competitive, astfel încât sa puteti sa va gestionati economiile cu încredere si sa contribuiti la finantarea proiectelor si initiativelor noastre privind dezvoltarea economica. De asemenea, comisioanele sunt zero iar câstigurile ramân neimpozabile”, a transmis ministrul Marcel Bolos.

Transa dedicata donatorilor de sânge se va aplica pentru titlurile de stat emise în lei, cu scadenta la un an, având o dobânda de 7,25-, cea mai mare oferita în cadrul acestei editii. De asemenea, un alt beneficiu oferit donatorilor este scaderea de 10 ori a pragului minim de subscriere de la 5.000 de lei la 500 lei. Pot beneficia de conditiile avantajoase ale noii emisiuni persoanele care fac dovada donarii de sânge începând cu 01 ianuarie 2023.

 

Citește toată știrea

Începe a treia ediţie a campaniei România are sânge de rocker
Publicitate