Publicitate

Interlopul Adrian Corduneanu ramâne în arest la domiciliu înca 30 de zile. Decizia magistratilor a fost luata dupa propunerea Parchetului de pe lânga Judecatoria Iasi, care îl cerceteaza pe Adrian Corduneanu într-un dosar de santaj. 
Potrivit anchetatorilor, Corduneanu ar fi santajat un fost sef de galerie al clubului de fotbal Politehnica Iasi, care ar fi vândut o firma cu tot cu datorii catre un apropiat al lui Corduneanu, iar cumparatorul firmei l-ar fi pus pe interlop sa recupereze debitul de 4.000 de euro. Victima are un fast-food în Piata Voievozilor. Adrian Corduneanu i-a dat întâlnire “datornicului” si i-ar fi cerut, prin folosirea de amenintari, sa aduca 1.000 de euro. Fostul patron i-a dat interlopului doar 2.000 de lei din banii solicitati si apoi a mers direct la politie, unde a facut un denunt. În prima jumatate a lunii aprilie, Adrian Corduneanu a fost plasat în arest la domiciliu, prelungit vineri cu înca 30 de zile.

Adrian Corduneanu nu pare însa sa se plictiseasca acasa. Face sesiuni live pe Facebook, spre deliciul celor peste 10.000 de urmaritori ai sai. Pe 30 aprilie, curtea casei sale a fost plina de invitati la petrecerea zilei de nastere, la care i-a cântat Tzanca Uraganu, iar ieri, interlopul filma tot din curtea casei, în timp ce se ascundea sub umbrela unui balansoar de soarele puternic si se racorea cu o bere. Pe o masa se putea vedea un joc de rummy, iar în curtea cu iarba taiata îngrijit, câteva sezlonguri fac ca arestul la domiciliu sa nu para o pedeapsa prea grea. 

Citește toată știrea

Interlopul Adrian Corduneanu, încă 30 de zile de arest la domiciliu. Curtea e plină de invitați și manele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate