Publicitate

Purtatorul de cuvânt al PNL, Ionut Stroe, a anuntat luni ca în sedinta conducerii partidului s-a facut primul pas în procesul de fuziune prin absorbtie cu ALDE, prin stabilirea normelor de reprezentare a ALDE în structurile de conducere ale Birourilor Politice Judetene si în Biroul National Executiv. Potrivit liberalului, urmeaza un Consiliu National pentru validarea fuziunii.
Ionut Stroe a declarat dupa sedinta conducerii PNL ca, pentru consolidarea Partidului National Liberal ca principal pilon al dreptei românesti, s-a facut primul pas în procesul de fuziune prin absorbtie cu ALDE.

”Astazi s-au stabilit normele de reprezentare a ALDE în structurile de conducere ale Birourilor Politice Judetene si în Biroul National Executiv si în mod evident urmeaza ulterior stabilirea unei date pentru acel Consiliu National care va valida aceasta fuziune cu ALDE”, a anuntat Stroe. 

Purtatorul de cuvânt al PNL a precizat ca acest proces de fuziune evidentiaza faptul ca Partidul National Liberal ramâne cel mai important partid al dreptei românesti partidul integrator care, mai devreme sau mai târziu, cu siguranta va îngloba toate curentele de orientare politica de dreapta din România. 

Citește toată știrea

Ionuţ Stroe: S-a făcut primul pas în procesul de fuziune prin absorbţie cu ALDE
Publicitate