Publicitate

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor Mircea Fechet a fost prezent, marti, în Comisia pentru afaceri externe a Camerei pentru a oferi explicate privind vizita sa recenta în Kenya, împreuna cu presedintele Klaus Iohannis. Deputatul USR Iulian Bulai a precizat ca ministrul PNL nu a reusit sa ofere o justificare serioasa pentru aceasta vizita si sa raspunda în mod convingator întrebarilor care i-au fost adresate pe aceasta tema. De asemenea, USR i-a solicitat lui Fechet explicatii si despre mplementarea sistemului Garantie – Returnare (SGR) si despre alte probleme grave de mediu care afecteaza România.
Prin urmare, ministrul Mediului a fost prezent, marti în Parlament, la solicitarea USR, si pentru a da explicatii despre implementarea sistemului Garantie – Returnare (SGR) si despre alte probleme grave de mediu care afecteaza România.

În acest context, deputatul Iulian Bulai l-a întrebat pe ministrul Mediului care a fost impactul vizitei pe care a efectuat-o recent în Kenya, care sunt prioritatile pe mediu ale presedintelui Iohannis în turneul din Africa si cum valorifica România aceasta vizita, mai indica comunicatul de presa al USR.

„Presedintele Iohannis se plimba prin Africa, iar ministrul Mediului l-a însotit într-o vizita total irelevanta pentru problemele de mediu din România. Avem probleme grave de mediu în tara, România este îngropata în munti de gunoaie si am dubii serioase ca un acord pe mediu cu Kenya ne poate ajuta sa fim mai responsabili sau mai relevanti din punctul de vedere al geopoliticii de mediu. Hakuna matata («Nu exista probleme»/ «Totul este bine») nu este o expresie care sa poata fi folosita cu credibilitate si pentru marile teme de mediu din România. Aici au esuat si ministrul Mircea Fechet, si PNL, si PSD, si presedintele Iohannis”, a declarat Iulian Bulai, conform sursei citate.

Citește toată știrea

Iulian Bulai: Vizita făcută de ministrul Mediului în Africa e la fel de irelevantă ca turneul preşedintelui Iohannis
Publicitate