Publicitate

Prima Doamna a SUA, Jill Biden, a scris pe Twitter ca este recunoscatoare poporului român ca a primit ucraineni în casele si inimile lor. Ea a transmis si un mesaj lui Carmen Iohannis, la finalul vizitei în România.
Carmen Iohannis si Jill Biden au vizitat sâmbâta o scoala din Bucuresti, unde s-au întâlnit cu mai multi copii refugiati ucraineni si cu mamelor acestora. 

„Mamele vor face orice pentru copiii lor – iar mamele ucrainene, precum Svitlana, continua sa fie atât de puternice si rezistente. Sunt recunoscatoare sa stiu ca poporul român a luat aceste familii în casele si în inimile lor”, a scris Prima Doamna a SUA ulterior, pe Twitter.

„Colegei mele profesoara si Prima Doamna, multumesc pentru o dupa-amiaza în România plina de compasiune si speranta. Nu numai ca împartasim o dragoste pentru elevii nostri, dar suntem unite în sprijinul nostru pentru poporul ucrainean”, a mai afirmat Jil Biden, potrivit news.ro. 

Sotia liderului de la Casa Alba si Carmen Iohannis au vorbit cu mamele care au fugit din calea razboiului, au împartit dulciuri si au facut poze cu copiii care învata la noi în tara. De la Bucuresti, Jill Biden a decolat la bordul Air Force Two cu destinatia Slovacia, unde va ramâne pâna luni. 

Citește toată știrea

Jill Biden, după vizita în România şi întâlnirea cu mame ucrainene: Poporul român a luat aceste familii în casele şi în inimile lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate