Publicitate

Presedintele american Joe Biden se simte în continuare ”foarte bine”, cu toate ca testul sau de COVID-19 efectuat vineri a iesit înca o data pozitiv, a transmis medicul sau personal, potrivit Reuters.
Biden va respecta mai departe masurile stricte de izolare si lucreaza de acasa, mentioneaza medicul sau, Kevin O’Connor, în raportul despre starea de sanatate a presedintelui pe care-l anunta zilnic de când liderul de la Casa Alba s-a infectat.

”Presedintele continua sa se simta foarte bine. Tusea aproape ca a încetat. Temperatura sa, pulsul, tensiunea, intensitatea respiratiei si saturatia de oxigen sunt în continuare aproape normale. Plamânii sai ramân curati”, noteaza în acest raport medicul lui Biden.

Testat prima data pozitiv la COVID-19 pe 21 iulie, Biden parea sa se fi vindecat dupa ce a urmat un tratament împotriva coronavirusului si a avut în urma acestuia mai multe teste negative, astfel ca miercurea trecuta a iesit din izolare.

Dar sâmbata el a fost testat din nou pozitiv, situatie care s-a repetat de atunci în fiecare zi, ceea ce medicul Casei Albe a descris drept o ”recadere”, caz observat la un mic procent dintre pacientii care au fost tratati cu medicamentul antiviral Paxlovid.

SURSA: Agerpres

 

Citește toată știrea

Joe Biden se simte foarte bine, deşi este în continuare pozitiv la COVID-19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate