Publicitate

Universitatea de Stiintele Vietii „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi (USV) va da luni,    2022, startul admiterii la studii universitare de masterat. Candidatii au posibilitatea de a se înscrie atât la sediul facultatilor cât si online. Astfel, perioada de înscriere a candidatilor este 27 iunie – 4 iulie 2022 în cazul depunerii actelor la sediul facultatii si 27 iunie -3 iulie 2022 în situatia înscrierii online.
În ceea ce priveste numarul de locuri la studiile de masterat, trebuie precizat ca absolventii de facultate au la dispozitie 517 de locuri, dintre care 402 sunt locuri la buget.

Programele de studii de masterat sunt generoase, specializarile oferite aflându-se la mare cautare, atât în rândul absolventilor de la USV Iasi, cât si de la alte universitati.

Astfel, la Facultatea de Agricultura se regasesc: Analiza si diagnoza în agricultura, Managementul si conservarea solurilor, Producerea de samânta si material de plantat, Tehnologii agricole moderne, Tehnologii de agricultura ecologica, Expertiza pe filiera produselor alimentare, Siguranta alimentara si protectia consumatorului, Sisteme avansate de procesare si controlul calitatii produselor agroalimentare, Administrarea afacerilor agricole, Managementul dezvoltarii rurale, Management în alimentatie publica si agroturism, Management si audit în agricultura, Evaluarea si conservarea biodiversitatii.

La Facultatea de Horticultura pot fi studiate: Amenajari peisagistice urbane si teritoriale, Horticultura ecologica, Producerea semintelor si materialului saditor horticol, Protectia plantelor, Tehnologia si controlul calitatii bauturilor.

Facultatea de Ingineria Resurselor Animale si Alimentare ofera: Managementul calitatii si sigurantei alimentelor, Managementul exploatatiilor în acvacultura, Managamentul productiilor animale, Nutritia si alimentatia animalelor, Reproductie si ameliorare genetica.

În ceea ce priveste admiterea la studiile de licenta, înscrierea este programata pentru perioada 11 – 22 iulie 2022.

Mai multe detalii: www.uaiasi.ro/admitere si https://www.facebook.com/uaiasi/

Citește toată știrea

La USV Iași începe admiterea la masterat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate