Publicitate

Fosti mari jucatori si antrenori ai echipei Dinamo, printre care se numara Mircea Lucescu, Ionut Lupescu, Dorin Mateut, Ionel Danciulescu si Marius Niculae, au votat în faza a doua a procesului de rebranding initiat de gruparea de fotbal Dinamo.
„Voturile legendelor. Numele Dinamo este scris de o parte dintre ei. Jucatori sau antrenori (30 în ordine alfabetica), legendele clubului nostru au câstigat campionate si cupe pentru Dinamo si au votat cele cinci dintre cele mai frumoase propuneri venite din partea suporterilor din tara si din strainatate”, informeaza clubul Dinamo pe pagina oficiala de Facebook.

În clasamentul realizat dupa votul legendelor pe primul loc se afla logo-ul cu numarul 5 pe care se afla inscriptionat numele Dinamo Bucuresti si un „D” stilizat.

Locul I: 130 puncte (Logo 5) – 5 puncte pentru clasamentul final

Locul II: 115 puncte (Logo 1) – 4 puncte pentru clasamentul final

Locul III: 95 puncte (Logo 2) – 3 puncte pentru clasamentul final

Locul IV: 58 puncte (Logo 4) – 2 puncte pentru clasamentul final

Locul V: 52 puncte (Logo 3) – 1 puncte pentru clasamentul final

Cu 10 puncte, lider în primele doua comisii, votul suporterilor si votul legendelor, logo-ul 5 conduce în clasament.Logo 1, logo 2 si logo 4 sunt la egalitate de puncte, 6, dupa doua sesiuni de voturi, logo 3 fiind pe ultimul loc, cu doua puncte.

Cea mai votata sigla va fi anuntata pe 14 mai 2022, de ziua clubului, urmând a fi stilizata si pregatita pentru noul sezon.

La 20 aprilie, clubul Dinamo a anuntat ca îsi va schimba sigla si asteapta propuneri din partea fanilor. Noul logo va contine culorile lui Dinamo (rosu-alb), identitatea vizuala a clubului (D, Dinamo, Dinamo 1948) si elemente de legatura cu istoria din 1948 pâna astazi. Acesta va deveni oficial începând cu sezonul 2022-2023, urmând a fi prezent pe toate echipamentele de joc ale echipei, dar si pe produsele oficiale în magazinul online si în magazinul de prezentare al clubului. AGERPRES

Citește toată știrea

Legende dinamoviste au votat pentru nou siglă a clubului de fotbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate