Publicitate

​Liderul PNL Iasi, deputatul Alexandru Muraru, sustine ca transferul de primari de la PNL la PSD reprezinta o „declaratie de razboi pe fata” pe care PSD si Marcel Ciolacu o fac la adresa liberalilor.
Muraru afirma ca aceasta „tehnica” nu poate fi dusa la nesfârsit de catre PSD si ca subiectul devine unul „tot mai greu de digerat” de catre PNL.

„Transferul de primari de la PNL la PSD este o declaratie de razboi pe fata pe care PSD si Marcel Ciolacu o fac la adresa PNL.
Nu cred ca poate fi o tehnica dusa la nesfârsit de PSD. Devine un subiect tot mai greu de digerat de PNL.

Este pentru prima data în 33 de ani când între doua partide de asemenea dimensiune, aflate la guvernare, se întâmpla asa ceva. Adica PSD sa faca ostentativ conferinte de presa în judete si sa arate ca a mai adus nu stiu câti primari sau consilieri locali”, a declarat duminica, pentru News.ro, deputatul PNL Alexandru Muraru.

Potrivit acestuia, scopul PSD privind transferul unor primari liberali este acela de a-si crea un avantaj la alegerile prezidentiale.

„PSD arata ca ramâne acelasi partid pentru care transferul de primari devine o arma politica. La fel au facut în 2014, prin ordonanta de urgenta, dar au mai facut si în alte momente cheie, în ideea de a-si crea avantaj la alegerile prezidentiale. Acesta este de faptul scopul transferului de primari”, considera Alexandru Muraru, conform News.ro.

Liderul PNL Iasi a mai spus ca liberalii au propus PSD un pact de neagresiune, prin care transferul alesilor locali între cele doua partide sa fie interzis, însa PSD ar fi refuzat sa semneze un asemenea document.

„Era un document pe care conducerea PNL ni l-a prezentat în partid si care era un document bun. Numai ca PSD a refuzat sa îl semneze. Pactul regla unele declaratii sau confruntari mai ales la nivel local, dar în acelasi timp interzicea transferul alesilor locali de la PSD la PNL si de la PNL la PSD”, a afirmat Alexandru Muraru.

Citește toată știrea

​Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, acuză PSD de „declaraţie de război pe faţă”. ”Furt” de primari în masă
Publicitate