Publicitate

Jucatorul argentinian Lionel Messi a cumparat o vila în apropiere de Miami pentru peste zece milioane de euro. Cu vedere spre mare, proprietatea are opt dormitoare si 976 de metri patrati de spatiu de locuit.
Potrivit publicatiei de profil imobiliar, The Real Deal, vila se afla la Fort Lauderdale, la 45 kilometri de Miami. Coechipierul sau Sergio Busquets si-a achizitionat în zona o vila de aproape 9 milioane de euro.

Noua proprietate a lui Lionel Messi se întinde pe un teren de 1.600 de metri patrati,. Familia va avea, de asemenea, o piscina la malul marii, o sala de gimnastica si un spa. Apartamentul principal al conacului are 149 de metri patrati. În total, exista opt dormitoare, totalizând 976 de metri patrati.

Avantajul acestui conac pentru Lionel Messi consta în proximitatea sa fata de centrul de antrenament al lui Inter Miami si de stadionul adiacent. Distanta dintre aceste facilitati si locuinta sa este de doar opt kilometri.

De la sosirea lui Messi, franciza lui David Beckham nu a pierdut niciun meci si are o serie de 12 meciuri fara înfrângere, punctata de un titlu în Leagues Cup.

Citește toată știrea

Lionel Messi şi-a achiziţionat o vilă de 10 milioane de euro în apropiere de Miami
Publicitate