Publicitate

Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene a publicat lista completa a tuturor magazinelor din tara în care pot fi folosite tichetele sociale pentru alimente în valoare de 250 de lei. 
Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene a început luni alimentarea cu prima transa în valoare de 250 de lei a tichetelor sociale oferite prin programul guvernamental „Sprijin pentru România” cu care se pot achizitiona produse alimentare si mese calde.

Voucherele sociale sunt încarcate o data la doua luni cu câte 250 de lei, în patru transe pâna la finalul anului.

Lista magazinelor din tara unde pot fi utilizate tichetele sociale pentru alimente

(click pe tipurile de carduri, pentru a deschide documentul cu lista magazinelor):

SODEXO

UP ROMANIA

EDENRED

Voucherele se vor acorda o data la doua luni, pâna la finalul anului
Ministerul Investitilor si Proiectelor Europene mai anunta ca beneficiarii nu trebuie sa depuna vreo cerere pentru a primi cardul.

„Daca va numarati printre persoanele eligibile, asa cum sunt stabilite de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale (MMSS), cardul va fi livrat catre dumneavoastra de catre angajatii Postei Române, fara sa fie nevoie sa demarati dumneavoastra vreo procedura în acest sens.

În cazul în care îndepliniti criteriile pentru a fi printre beneficiarii eligibili, dar pâna la finalul perioadei în care se aloca transa nu veti intra în posesia cardului, va rugam sa va adresati celui mai apropiat oficiu postal, de unde veti primi îndrumari”, transmit reprezentantii MIPE.

Sursa: replicaonline.ro

Citește toată știrea

Lista magazinelor din toată ţara unde pot fi folosite cardurile de 250 de lei pentru alimente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate