Publicitate

Presedinte Klaus Iohannis a participat, duminica, alaturi de sotia sa, Carmen, la ceremonia de ramas bun organizata la State House din Dar es Salaam, cu ocazia încheierii vizitei sale oficiale în Republica Unita a Tanzaniei. Cei doi au avut parte si de o surpriza la final, un ritual atipic facut de localnici.
Mai exact, în imaginile publicate de Spotmedia localnicii au strigat diverse urari în timp ce tineau tablouri cu portretele lui Klaus si Carmen Iohannis, iar apoi s-au aruncat cu ele în apa în timp ce strigau ”Hakuna Matata!”. Expresia înseamna ”Fara probleme, totul este bine”.

Iohannis a ajuns vineri în Tanzania, unde a avut convorbiri tete-a-tete cu omologul sau, Samia Suluhu Hassan. Sâmbata, seful statului a fost primit de presedintele Zanzibarului, Hussein Mwinyi. Presedintele Klaus Iohannis îsi începe luni vizita în Republica Cabo Verde, penultima etapa a turneului sau african, precedentele fiind Kenya, Tanzania si Zanzibar. Vizitele sefului statului în Africa se vor încheia în Senegal.

 

Citește toată știrea

Localnicii din Tanzania se aruncă în apă cu portretul lui Iohannis în timp ce strigă Hakuna matata!
Publicitate