Publicitate

Locuitorii din cartierul Tatarasi se plâng ca muzica de la cluburile situate pe malurile lacurilor Venetia si Ciric îi deranjeaza si din acest motiv nu se pot odihni.
“O prima noapte alba ,oferita’ tatarasenilor de administratorii cluburilor de pe malul lacurilor Venetia si Ciric, pe ritmuri de drum&base, ce au rasunat în forta pâna spre ziua. Ce conteaza ca deranjezi un cartier întreg, ce conteaza ca ai putea obtine aceeasi atmosfera si la o jumatate din volum, ce conteaza ca ai putea, cu o minima investitie, sa montezi niste panouri fono-absorbante în partea dinspre oras a boxelor, ce conteaza ca ne dorim sa traim într-un oras european, civilizat, în care respectul fata de cetatean ar trebui sa primeze? Business-ul sa prospere, banul sa iasa! Alo, autoritatile locale, se implica cineva în solutionarea aceastei probleme, devenita cronica?”, se arata în grupul de Facebook-Tatarasi.

“La 4 dimineata încercam sa-mi readorm copii. Iar sezonul abia a început… Chiar nu îi poate opri nimeni?”;  “Si in zona cimitirului se aude”; “Cred ca, cea mai eficienta solutie ar fi o petitie on-line, pe acest grup, semnata de cât mai multi, în baza careia sa se înainteze o plângere catre autoritatile locale (Politie, Primarie…)”, se putea citi la comentariile lasate de oamenii la postarea de mai sus.

Citește toată știrea

Locuitorii din Tătăraşi, terorizaţi noapte de noapte de zgomotul de la cluburile din zona Ciric

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate