Publicitate

În vederea înlocuirii unui robinet vana defect de diametru 600 mm situat în bulevardul Regele Ferdinand I al României nr. 33 A, joi 23 noiembrie 2023, în intervalul orar estimat 08.00 – 19.00, furnizarea apei potabile va fi întrerupta catre utilizatorii de pe strada Sfântul Andrei – campus Palas.
Pe strazile Iancu Bacalu, Tanasescu, Buznea, Traian, Tepes Voda, Ciurchi, Gradinari, Mihai Voda Viteazu, Sfântul Lazar, Profesor Anton Sesan, Barbu Lautaru, Moldovei, Smârdan, Romana, Ion Neculce, Dacia, Nicolina, aleea Decebal, bulevardele Mangeron, Tudor Vladimirescu, Chimiei, Nicolae Iorga, Cantemir, campus Tudor Vladimirescu si soseaua Nationala, apa potabila va fi furnizata cu presiune scazuta, existând si posibilitatea întreruperii furnizarii apei potabile la etajele superioare ale imobilelor cu regim de înaltime mai mare de P+2 de pe aceste strazi.

La reluarea furnizarii, exista posibilitatea ca apa sa înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situatie în care robinetul trebuie lasat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa sa revina la caracteristicile normale de potabilitate.

Cu toate acestea la reluarea furnizarii apei, exista posibilitatea ca apa sa înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situatie în care robinetul trebuie lasat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa sa revina la caracteristicile normale de potabilitate. Daca situatia persista, sunati la APAVITAL S.A., iar o echipa de lucru specializata se va deplasa în zona pentru a solutiona problema sesizata.

În vederea evitarii eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iasi recomanda utilizatorilor afectati sa-si creeze rezerve de apa potabila pentru perioada de întrerupere. Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari, utilizatorii pot suna la numarul de telefon 0232.969. 

Pentru informatii suplimentare si sesizari, utilizatorii pot suna la Centrul de contact ApaVital, telefon 0232.969

 

Citește toată știrea

Mai multe străzi din zona centrală a oraşului vor rămâne joi fără apă potabilă
Publicitate