Publicitate

Mai multe vehicule au ramas blocate pe DN 17, în localitatea Paltinoasa, din cauza zapezii. Centrul Infotrafic transmite, sâmbata, ca este zapada depusa pe carosabil si ninge în continuare.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca pe DN 17, între kilometrii 224 si 230, localitatea Paltinoasa, judetul Suceava, este zapada depusa pe carosabil, în zona ninge si mai multe autovehicule au ramas blocate pe acest tronson de drum”, a transmis, sâmbata, Centrul Infotrafic.

Sursa citata a precizat ca au fost solicitate utilaje, pentru deszapezire si împrastiere de material antiderapant. Circulatia rutiera este oprita pe ambele sensuri de mers, existând ruta ocolitoare pe DN 2E.

DRDP Iasi, a transmis ca ninge în zona de munte a judetului Suceava, la Radauti si în zona Ghimes (Bacau), iar carosabilul se prezinta majoritar umed, cu portiuni de zapada framânta în strat de sub 1 cm.

”În restul judetelor din regiunea de nord-est ploua slab, cu lapovita în Falticeni si Suceava, dar si în zonele Potoci si Piatra Neamt (NT), la o temperatura a aerului în regiune cuprinsa între -2 si +6°C . Pentru asigurarea circulatiei pe drumurile nationale, în acest moment se actioneaza cu un efectiv de 54 de autoutilaje de dotate cu lama si raspânditor de material antiderapant”, a transmis DRDP Iasi.

Începând de sâmbata dimineata, zona Moldovei se afla sub incidenta unei avertizari Cod galben de cantitati însemnate de precipitatii, ninsori si intensificari ale vântului.

Citește toată știrea

Mai multe vehicule, blocate pe DN 17, în localitatea Păltinoasa (Suceava), din cauza zăpezii
Publicitate