Publicitate

Politistii si procurorii maramureseni au retinut un barbat de 34 de ani în cazul fetei de 13 ani care a disparut în urma cu o saptamâna de acasa si care a fost gasita în cursul zilei de luni, într-o zona de locuinte sociale din Sighetu Marmatiei. Barbatul este acuzat de act sexual cu un minor.
Politia Maramures continua cercetarile în cazul adolescentei de 13 ani care a fost disparuta timp de o saptamâna, fiind gasita, luni, într-un imobil din Sighetu Marmatiei.

”La sediul politiei a fost audiat astazi, 13 noiembrie a.c., un barbat în vârsta de 34 de ani care locuieste în imobilul în care a fost identificata minora. Având în vedere faptul ca, în baza probatoriul administrat pâna în prezent, se contureaza elementele constitutive ale infractiunii de act sexual cu un minor, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lânga Judecatoria Sighetu Marmatiei, a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore”, informeaza, luni seara, reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Maramures.

Politistii vor propune Parchetului de pe lânga Judecatoria Sighetu Marmatiei formularea unei solicitari privind arestarea preventiva a suspectului.

Primarul din Sighetu Marmatiei, Vasile Moldovan, a declarat, pentru Pro TV, ca fata a fost gasita într-o zona de locuinte sociale din Sighetu Marmatiei.

Ea se afla într-o încapere murdara si avea semne de violenta pe corp, a declarat, la rândul sau, pentru postul de televiziune, politistul local care a ajuns primul la adolescenta.

Împreuna cu tânara, în momentul în care aceasta a fost gasita, se afla barbatul de 34 de ani.

 

Citește toată știrea

Maramureş: Bărbat de 34 de ani, reţinut în cazul adolescentei de 13 ani dispărute timp de o săptămână
Publicitate