Publicitate

Constantenii au iesit la plimbare, duminica, pe faleza Cazinoului si în portul Tomis sa fotografieze marea agitata, desi municipiul se afla în continuare sub Cod galben de vânt. În portul turistic, furtuna scufundase câteva barci si un velier.
Constantenii s-au îmbracat cu haine de iarna si au iesit la plimbare pe faleza Cazinoului. Ei au înfruntat un vânt puternic, dar si temperaturi scazute, termometrul aratând un grad Celsius, pentru a fotografia sau filma marea agitata. 

Cei care poate nu erau echipati corespunzator pentru aceasta aventura opreau masinile în portul turistic Tomis sau în apropierea acestuia si fotografiau din interior valurile care uneori depaseau digul. În portul Tomis, furtuna de noaptea trecuta a scufundat câteva barci si un velier. La alte ambarcatiuni ancorate în port, care nu avusesera de suferit din cauza vântului puternic, proprietarii venisera sa se asigure ca totul este în regula. 

Urmarile puternicei furtuni de noaptea trecuta se vad în continuare pe strazi si bulevarde. Sunt intersectii în care semafoarele nu functioneaza sau altele în care semafoarele au fost deprinse de vântul puternic si nu mai pot fi vazute de catre soferi. De asemenea, un copac foarte mare a fost smuls din radacina, iar altul a fost rupt de vânt si în cadere a spart balconul de la apartamentul unui bloc. 

Municipiul Constanta s-a aflat noaptea trecuta sub Cod galben de vânt puternic, rafalele depasind 100 de km/h. În prezent, tot judetul Constanta se afla sub atentionare cod galben de vânt.

Citește toată știrea

Marea agitată i-a scos pe constănţeni din case. Ei au mers să fotografieze urmările furtunii de ieri
Publicitate