Publicitate

Un autoturism ars, în interiorul caruia se aflau fragmente de oase umane, a fost descoperit, sâmbata, pe un câmp din judetul Ilfov, în zona localitatii Magurele. Un barbat a sunat la 112, anuntând ca în zona arde o masina.Potrivit datelor furnizate de IPJ Ilfov, apelul a fost primit sâmbata dimineata, în jurul orei 09:19, din partea unui barbat care anunta ca la intrarea în orasul Magurele arde o masina, scrie news.ro.
„La fata locului s-au deplasat imediat politistii din Magurele si pompieri militari, pentru efectuarea de activitati specifice din competenta. Verificarile si investigatiile sunt continuate pentru stabilirea situatiei de fapt de drept si luarea masurilor legale care se impun, urmarirea penala fiind în competenta exclusiva a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Ilfov”, transmite Politia judetului Ilfov.

Masina a fost vazuta într-un lan de rapita. Potrivit antena3.ro, în portbagajul autoturismului au fost descoperite ramasite umane carbonizate, transate, iar masina nu a putut fi identificata, în prima faza.

Citește toată știrea

Maşină arsă, cu fragmente de oase umane în interior, descoperită pe un câmp în Ilfov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate