Publicitate

Meciul la categoria grea dintre Tyson Fury si Oleksandr Usik a fost amânat dupa ce Fury a suferit o taietura deasupra ochiului drept în timpul antrenamentului, au anuntat vineri promotorii Queensbury Promotions într-un comunicat, potrivit Reuters.
Confruntarea, programata pentru 17 februarie la Riad, conta pentru unificarea centurii WBC a lui Fury cu centurile WBA, IBF, WBO si IBO ale lui Usik si urma sa îl încoroneze pe primul campion unificat de box la categoria grea de dupa 1999.

„Sunt absolut devastat având în vedere ca m-am pregatit atât de mult timp pentru acest meci si am fost într-o forma excelenta. Îmi pare rau pentru toti cei implicati”, a declarat Fury într-un comunicat.

„Dupa ce medicii vor evalua situatia ochiului lui Tyson, vom avea o idee mai buna despre perioada de recuperare necesara”, a declarat un purtator de cuvânt al Queensbury promotions.

Fury, în vârsta de 35 de ani, a câstigat titlul de campion WBC dupa ce l-a învins pe Deontay Wilder în februarie 2020, în timp ce Usik, în vârsta de 37 de ani, si-a câstigat centurile dupa ce l-a învins pe Anthony Joshua în septembrie 2021. Ambii pugilisti sunt neînvinsi în cariera lor la profesionisti.

SURSA: eurosport.com; news.ro

Citește toată știrea

Meciul dintre Fury şi Usik la categoria grea a fost amânat după ce Fury s-a tăiat la antrenament
Publicitate