Publicitate

Misterul continua sa învaluie miliardele disparute de la bursa de criptomonede falimentara FTX, dupa ce fondatorul sau cazut în dizgratie, Sam Bankman-Fried, a negat ca a încercat sa comita o frauda, recunoscând în acelasi timp ca a comis erori grave de management.
În prima sa aparitie publica majora dupa implozia din 11 noiembrie a FTX si a casei de tranzactionare surori Alameda Research, Bankman-Fried a declarat ca a „dat-o în bara” la conducerea bursei si ca ar fi trebuit sa se concentreze mai mult pe gestionarea riscurilor, pe protectia clientilor si pe legaturile dintre FTX si Alameda.

„Am facut o multime de greseli. Sunt lucruri pe care as da orice sa le pot face din nou. Nu am încercat niciodata sa fraudez pe nimeni”, a declarat Bankman-Fried, miercuri, la New York Times DealBook Summit.

„Nu am încercat niciodata sa fraudez pe nimeni”

Participarea lui Bankman-Fried a fost controversata, având în vedere ca exista întrebari nerezolvate cu privire la modul în care FTX, cu sediul în Bahamas, a ajuns sa aiba o gaura de 8 miliarde de dolari în bilant si daca a gestionat în mod necorespunzator fondurile clientilor. Rapoartele potrivit carora FTX a împrumutat banii clientilor catre Alameda pentru tranzactii riscante au alimentat aceste îngrijorari.

Mai mult, pe newsweek

Citește toată știrea

Miliardele dispărute de la FTX rămân un mister. Regele cripto neagă că a încercat să comită o fraudă
Publicitate