Publicitate

Ministerul Apararii anunta, miercuri, ca elemente ale unei posibile drone au fost identificate în zona Nufarul si Victoria.
”Echipajul unui elicopter IAR 330 Puma al Fortelor Aeriene Române, din Baza Aeriana Mihail Kogalniceanu, a identificat miercuri, 13 septembrie, în jurul orei 11.30, în zona localitatilor Nufarul si Victoria, din judetul Tulcea, fragmente care ar fi putut proveni de la o drona, dispersate pe o suprafata de câteva zeci de metri”, a transmis, miercuri Ministerul Apararii.

Sursa citata a precizat ca, potrivit procedurilor, un alt elicopter al Fortelor Aeriene Române, din Baza 90 Transport Aerian de la Otopeni, a fost trimis în zona cu o echipa specializata la bord, pentru a efectua cercetari preliminare în teren si ridicarea de probe pentru efectuarea expertizarilor.

ISU Tulcea a primit doua apeluri la 112 cu privire la posibile cazuri de impact de drona în zona mai multor localitati, iar echipele Ministerului Apararii s-au deplasat în zona sesizata pentru a verifica situatia.

 

Citește toată știrea

Ministerul Apărării: Elemente ale unei posibile drone, identificate în zona Nufărul şi Victoria
Publicitate