Publicitate

Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Bogdan Ivan, a declarat vineri ca, din punct de vedere al functionarilor statului, al dispozitivelor pe care lucreaza, crede ca ar fi bine ca acestia sa nu îsi instaleze TikTok, el aratânde ca ramâne la nivel de recomandare în momentul de fata.
Ministrul Cercetarii a fost întrebat la Digi daca s-ar impune interzicerea aplicatiei TikTok pe device-urile celor care lucreaza la stat. 

”Daca ma întrebati pe mine, cred ca functionarii care lucreaza la stat ar trebui în cele 8 ore sa stea sa munceasca pentru statul român, pentru ce sunt platiti”, a spus Bogdan Ivan.

El a continuat: ”Este o recomandare pe care am facut-o si eu colegilor mei, sa nu îsi instaleze pe dispozitivele personale, din motive foarte clare, pentru ca în momentul de fata avem aceasta recomandare a Consiliului pentru Securitate Cibernetica”, a precizat ministrul. 

”Oamenii pot sa faca tot ce îsi doresc pentru ca traim într-o sociate libera. Din punct de vedere al functionarilor statului, al dispozitivelor pe care lucreaza, eu cred ca ar fi bine sa nu îsi instaleze aceasta aplicatie”, a mai declarat Bogdan Ivan, precizând ca ramâne la nivel de recomandare în momentul de fata. 

SURSA FOTO: CNBC

Citește toată știrea

Ministrul Bogdan Ivan recomandă bugetarilor să nu îşi instaleze TikTok pe telefoanele de serviciu
Publicitate