Publicitate

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, demisioneaza din functia de ministru al Agriculturii si se autosuspenda din PSD, nu însa si din Camera Deputatilor. El le va cere colegilor sa voteze pentru ridicarea imunitatii sale parlamentare.

 
„NU am savârsit nicio fapta de natura penala sau de coruptie si mi-am desfasurat mereu cu integritate si cu dedicare activitatea mea executiva!

În urma aparitiei în spatiul public a unor suspiciuni cu privire la activitatea mea ministeriala, am luat urmatoarele decizii:

Le solicit tuturor deputatilor din toate partidele vot pentru ridicarea imunitatii parlamentare, deoarece eu consider ca suntem cu totii egali în fata legii si vreau sa am posibilitatea de a elimina orice potentiala suspiciune!

Ma retrag din functia de ministru – nu vreau sa planeze nicio suspiciune asupra activitatii mele guvernamentale.

De asemenea, ma autosuspend din Partidul Social Democrat!

Va multumesc tuturor celor care aveti încredere în mine, în nevinovatia mea si în toate lucrurile bune pe care le-am facut!

Doamne ajuta”, a transmis Adrian Chesnoiu.

Demisia a ajuns deja la premierul Nicolae Ciuca. „Prim-ministrul României Nicolae-Ionel Ciuca a luat act de anuntul demisiei domnului Adrian Chesnoiu din functia de ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Guvernul României îsi mentine angajamentele de a asigura standardele de integritate si profesionalism necesare bunei functionari a Executivului”, au transmis reprezentantii Guvernului.

DNA a anuntat joi ca a transmis procurorului general al Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie referatul în vederea sesizarii Camerei Deputatilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale fata de ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, deputat în Parlamentul României.

Share

Citește toată știrea

Ministrul Chesnoiu demisionează din guvern și se autosuspendă din PSD. El cere colegilor să voteze pentru ridicarea imunității

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate