Publicitate

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anuntat marti ca saptamâna viitoare vom atinge borna de 1.000 de km de autostrada, fiindca se da în circulatie lotul de la Nusfalau pe Suplacu de Barcau, pe Autostrada Transilvaniei.
”Saptamâna viitoare vom atinge borna de 1.000 de km, fiindca se da în circulatie lotul de la Nusfalau pe Suplacu de Barcau, pe Autostrada Transilvaniei”, a spus ministrul Transporturilor. Sorin Grindeanu a mai spus ca trebuie sa vada si rectificarea pentru ca a cerut sume importante.

”Sa vedem cum se asaza, toate aceste lucruri înseamna resurse financiare. Nu se pot face aceste proiecte fara bani”, a completat Grindeanu.

Despre tronsonul Autostrazii A7 de la Focsani la Buzau, ”avem toate premisele ca la sfârsitul anului viitor sa putem sa circulam pe Focsani-Buzau”.

”As vrea sa mai dau o veste, la fel de importanta. În lunile urmatoare vom finaliza si studiul de fezabilitate de la Focsani la Braila, drumul expres, ceea ce înseamna ca în urmatoarele luni îl vom scoate la licitatie, se va duce cu descarcarea pe Podul de la Braila si va merge spre varianta spre Tulceal si litoral”, a aratat Grindeanu.

Citește toată știrea

Ministrul Transporturilor se laudă că săptămâna viitoare vom atinge borna de 1.000 de km de autostradă
Publicitate