Publicitate

Cunoscutul comediant Mircea Bravo a devenit, joi, tatal unei fetite, care a primit numele de Mira. „Seamana mult cu mine”, a scris acesta.
Anuntul a fost facut chiar de celebrul vlogger, pe paginile sale de socializare, unde a publicat si doua imagini în care îsi tine în brate nou-nascuta.

„De ieri, eu si Georgiana suntem parintii acestei fetite pe care o cheama Mira. Seamana mult cu mine, e foarte cuminte si toleranta cu cei din jurul ei”, a scris Mircea Bravo.

Comentariile si felicitarile nu au contenit sa apara. „Felicitari! Sa va bucurati de ea si sa va aduca multe binecuvântari”, „Sa fie sanatoasa! Ma bucur tare pentru tine, pentru voi! Felicitari mamicii!”, au fost câteva dintre aprecierile fanilor sai de pe pagina de Facebook.

Mircea Bravo si partenera sa, Georgiana, s-au casatorit în vara anului 2022, în Parcul Central din Cluj-Napoca. Sotia sa este profesor universitar în acelasi oras. 

În vârsta de 36 de ani si originar din orasul bistritean Beclean, Mircea Bravo a devenit cunoscut în România în ultimii ani datorita videoclipurilor sale amuzante în care acesta joaca rolul nepotului bunicutei din Chinteni, tanti Lenuta. 

Citește toată știrea

Mircea Bravo, partenerul de film al lui ”tanti Lenuța” a devenit tată de fetiță. ”Seamănă cumine”
Publicitate