Publicitate

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana îi invita într-un mesaj video pe români sa tina aproape, fiindca ”în curând vor discuta despre un plan sanatos si ambitios pentru România si pentru fiecare dintre noi”. 
”Ce-ar fi daca am avea un ghid care sa ne arate cum sa aducem rezistenta si dârzenia fiecaruia dintre noi laolalta pentru tara? Caci viitorul României a intrat acum în criza de timp iar pentru a-l construi asa cum meritam, avem nevoie de luciditate, de cunoastere, de competenta si de o viziune solida”, mai spune Geoana în mesajul de pe Facebook.

”Traim în România si în fiecare zi ne izbim de zidul ca la noi la nimeni, oricum nu se poate schimba nimic, la altii se poate la noi nu. Si tot lovindu-ne de zidul asta de mai bine de 30 de ani, cine ne poate învinovati ca ne-am pierdut speranta si determinarea de a lupta pentru România? Dar indiferent de cât de dura este lovitura, românii au avut si au mereu puterea de a se ridica si de a merge înaint. Poate nu întotdeauna doar pentru România dar cu siguranta pentru ei însisi si pentru cei dragi, pentru ca românii sunt luptatori”, a transmis Mircea Geoana.

Secretarul general adjunct al NATO continua: ”Ce-ar fi daca am avea un ghid care sa ne arate cum sa aducem rezistenta si dârzenia fiecaruia dintre noi laolalta pentru tara? Caci viitorul României a intrat acum în criza de timp iar pentru a-l construi asa cum meritam, avem nevoie de luciditate, de cunoastere, de competenta si de o viziune solida”.

”Dragi români, va invit sa tineti aproape, fiindca în curând vom discuta despre un plan sanatos si ambitios pentru România si pentru fiecare dintre noi”, spune Mircea Geoana în mesajul video.

Citește toată știrea

Mircea Geoană semnal clar că va candida la prezidenţiale: Un plan sănătos şi ambiţios
Publicitate